Stadsmodellen

Stadsmodellen zijn gelanceerd

Op woensdagavond 27 juni verzamelden een 100-tal kersverse ‘stadsmodellen’ in het stadhuis voor een infosessie over hun opdracht. Ze staan klaar voor het werk.
Social media sharing

Het stadsbestuur riep de inwoners op om zich aan te melden als stadsmodel voor fotoshoots en filmopnames. Dit onder meer voor de stedelijke magazines en de stadstelevisie. De voorbije weken reageerden niet minder dan 300 inwoners op deze oproep. Het gaat om een echte dwarsdoorsnede van de bevolking. Ze werden uitgenodigd voor een infosessie op woensdagavond 27 juni in de trouwzaal van het stadhuis. Zo’n 100 enthousiaste stadsmodellen waren daar present. Ze luisterden naar het verhaal van de stadsgeschiedenis, gebracht door de burgemeester, en vervolgens naar een presentatie met een praktische omschrijving van hun opdracht. Stadsmodellen zijn binnenkort te zien op de cover van de Stadskroniek en het Oh-magazine en in de nieuwe stadspromotiefilm, waarvoor de opnames starten tijdens de komende Vredefeesten.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen