Parkoptreden tijdens Terrasjesdagen

Toeristische opendeurdag met stadsverkenning

(Her)ontdek op zondag 24 juni alle toeristische troeven van Sint-Niklaas van buiten én van binnen. Tijdens de toeristische opendeurdag krijg je de kans om de historische stadskern te verkennen aan de hand van een gratis wandelgids. Alle bezoekers worden hartelijk ontvangen bij de belangrijkste bezienswaardigheden, musea, monumenten en tentoonstellingen.
Social media sharing

Meld je tussen 10 en 16 uur aan bij de infotent van Toerisme Sint-Niklaas op het Stationsplein aan de ingang van het station en je ontvangt een gratis infopakket met wandelbrochure. Ook maak je kans op een ballonvlucht of één van de hotelarrangementen. Bovendien wordt je langsheen de wandelroute getrakteerd op een heerlijk streekbiertje of een fris fruitsapje uit Sint-Niklaas. Deelnemen is helemaal gratis. Mis deze unieke kans niet!

Wanneer: zondag 24 juni, aanmelden tussen 10 en 16 uur 

Waar: infotent toerisme ter hoogte van het station, Stationsplein, Sint-Niklaas

Meer info: Toerisme Sint-Niklaas, Grote Markt 45, 9100 Sint-Niklaas - 03 778 35 00 - toerisme@sint-niklaas.be - ontdeksintniklaas.be 

Het toeristisch infokantoor is iedere weekdag open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur en in het weekend (t.e.m. zondag 16 september) van 10 tot 16 uur doorlopend.

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen