vaccinatiecentrum onthaal

Vaccinatiecentrum Sint-Niklaas/Temse maakt professionele instructievideo’s voor alle opdrachten medewerkers

Medewerkers van het vaccinatiecentrum ’t Bau-huis in Sint-Niklaas voeren heel uiteenlopende opdrachten uit. Het gaat om begeleiding, onthaal, medische administratie en vaccinatietaken, 15 verschillende functies in totaal. Om nieuwe medewerkers een vlotte start te laten maken, werd over elke functie een gedetailleerde en professionele instructiefilm gemaakt. Een Vlaamse primeur.
Social media sharing

De vaccinatiecentra nemen momenteel een belangrijke plaats in om het coronavirus onder controle te krijgen. Het uitwerken van deze dienstverlening vormt meteen ook de grootste na-oorlogse logistieke operatie, wereldwijd.

Ook lokaal is de impact echter niet te onderschatten: het vraagt een ongeziene inzet van middelen en mensen. Honderden professionele krachten en gewaardeerde vrijwilligers maken onze weg naar de herwonnen vrijheid mogelijk. Vaccinatiecentrum ’t Bau-huis (Sint-Niklaas/Temse) wil die medewerkers zo goed mogelijk voorbereid aan de slag laten gaan. Op die wijze kan niet enkel de toegewezen taak met voldoening tot een perfecte uitvoering worden gebracht, ook de burger ervaart een goed-functionerende organisatie.

Om dit doel te bereiken werden voor elk van de 15 functieprofielen professionele instructiefilmpjes uitgewerkt. Een intern communicatiemiddel dat meteen ook een unieke en goede ‘achter de schermen’-blik geeft op de vele organisatie-aspecten.

Boeiend om even doorheen te surfen. In elk geval: uniek voor Vlaanderen.

Alle info op www.vaccinatiebauhuis.be, in de rubriek ‘Leer meer over de vrijwilligersprofielen in het vaccinatiecentrum’.

 

Credits

15 functie-profielen medewerkers

1 instructieclip bezoekers

5 opnamedagen

12 figuranten

2 acteurs

Scenario, regie en stem : Marc Boon

Camera en montage : AV Image

 

 

vaccinatiecentrum rustzone
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen