't Bau-huis

Vaccinatiecentrum ’t Bau-huis: alle lokale info samen

De stedelijke beurs- en evenementenhal ’t Bau-huis aan de Slachthuisstraat is het coronavaccinatiecentrum voor Sint-Niklaas en Temse. Het stadsbestuur brengt alle lokale info over de vaccinatie voortaan samen op www.sint-niklaas.be/coronavaccinatie.
Social media sharing

Info online

De website biedt een antwoord op veelgestelde vragen over het vaccin en alle praktische informatie over de vaccinatie zal daar te vinden zijn. Via de website kan men zich ook aanmelden als vrijwilliger. Voor veel taken in het vaccinatiecentrum is er geen medische kennis nodig, bijvoorbeeld onthaal, toezicht en administratieve opdrachten. De registratie van de vrijwilligers wordt gecoördineerd door de eerstelijnszones van het Waasland, een samenwerkingsverband rond gezondheidszorg tussen de verschillende Wase gemeenten.

Ook bus-aan-bus

Het stadsbestuur verspreidt alle lokale informatie over de vaccinatie parallel ook altijd bus-aan-bus, om alle inwoners te kunnen bereiken. Dat gebeurt via de Stadskroniek en via specifieke corona-infofolders. De eerste editie van deze folder verschijnt op maandag 27 januari en gaat in op veelgestelde vragen over het coronavaccin (zie bijlage).

Meer info

Over de vaccinatie:

www.sint-niklaas.be/coronavaccinatie

Over de maatregelen:

www.sint-niklaas.be/coronavirus

coronavirus@sint-niklaas.be

tel. 03 778 30 00

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen