vaccinatiecentrum 't Bau-huis

Vaccinatiecentrum ’t Bau-huis werkt vanaf 1 mei met QVAX-reservelijst

Inwoners van Sint-Niklaas en Temse worden sinds begin maart gevaccineerd in ’t Bau-huis in Sint-Niklaas. Het vaccinatiecentrum maakt op 1 mei de overstap naar QVAX, het online platform waar bewoners zich kunnen aanmelden om een vaccin te krijgen, als andere mensen niet komen opdagen.
Social media sharing

Vaccinatiecentrum ’t Bau-huis werkt sinds midden maart met een eigen reservelijst voor 65-plussers, met in totaal al ca. 3.700 aanmeldingen. Deze reservelijst zal eerst uitgeput worden vooraleer bewoners van de QVAX-lijst gecontacteerd worden.

Inwoners (65-plus) die zich hebben aangemeld op de huidige reservelijst-hoeven zich dan ook niet opnieuw in te schrijven op de QVAX-lijst.

Aan inwoners, jonger dan 65 jaar, die zich ook op deze reservelijst hebben ingeschreven, wordt evenwel gevraagd om zich aan te melden op de QVAX-lijst om in aanmerking te komen voor een oproep voor een vaccin in ’t Bau-huis.

Vanaf 1 mei is de link naar het QVAX online platform te vinden op www.vaccinatiebauhuis.be

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen