Goede doelenloop

Vijf kilometer voor goede doel: stadspersoneel steunt collega Matthieu bij unieke uitdaging

Meer dan vijftig stadsmedewerkers zijn maandagavond op pad gegaan voor een goede doelenloop, samen met hun collega Matthieu Verlee. Hij gaat dit jaar de uitdaging aan om élke dag minstens vijf kilometer te lopen, 365 dagen lang, om een aantal goede doelen te steunen. Momenteel zit hij aan de helft van zijn bijzondere missie.
Social media sharing

In totaal 54 stadsmedewerkers werkten maandagavond vijf kilometer af. Ze liepen, wandelden of fietsten, om hun collega Matthieu een hart onder de riem te steken. 
Matthieu Verlee werkt op de stadsdienst Burgerzaken in het stadhuis. Hij is loopcoach en één van de drijvende krachten achter Running Team Sinaai. Hij daagt zichzelf in 2022 een jaar lang uit, door elke dag minstens vijf kilometer te lopen en dat vol te houden gedurende 365 dagen. "Ik doe dit vooral om mensen te motiveren en te laten zien dat alles kan, als je er maar in gelooft. En ik wil er ook enkele goede doelen mee steunen. De eerste drie maanden doe ik dit voor vzw Animal Trust, daarna loop ik nog voor de vzw Matinu, Auti-voetbalclub Waasland en Kom Op Tegen Kanker." 

Op maandag 27 juni was Matthieu al aan de 178ste dag van zijn uitdaging toe. Hij zit daarmee bijna halfweg. Genoeg redenen voor heel wat collega's van de stad Sint-Niklaas om samen met Matthieu de vijf kilometer af te werken en meteen ook de goede doelen te steunen. Voor elke deelnemer geeft de stad ook een extra bijdrage aan de goede doelenactie van Matthieu. 

Het sportieve avontuur van Matthieu is te volgen op de website www.petje-road.jouwweb.be en op Instagram via ‘Petje.road’. 

Foto goede doelenloop stadspersoneel Sint-Niklaas (rechtenvrij)

Goede doelenloop
Goede doelenloop
Goede doelenloop
Goede doelenloop
Goede doelenloop
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen