Hofstraat

Vijfde fase nutswerken Grote Markt start al op 20 februari

De nutswerken aan de Grote Markt verlopen heel vlot. Op maandag 20 februari zal de aannemer overgaan naar fase 5, in de Plezantstraat en Hofstraat.
Social media sharing

De vijfde fase van de nutswerken op en rond de Grote Markt loopt van maandag 20 februari tot vrijdag 24 maart. Ook in deze fase wordt gewerkt in deelfases, om de hinder zoveel mogelijk te beperken. De Grote Markt blijft steeds bereikbaar, net als de horeca en de handelaars in de buurt. 
Wanneer de werken plaatsvinden in de Plezantstraat, in fase 5A en 5B, zal een omleiding voorzien worden via de Hofstraat. Tijdens de werken in de Hofstraat kan het verkeer steeds langs de werfzone rijden. 

Gedurende de winterperiode is er een grotere kans dat de werken door weersomstandigheden worden beïnvloed. De werken zijn tot nu toe echter heel vlot verlopen, zonder enige vertraging. De duur van de werken blijft evenwel onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en weersinvloeden. 

Tijdens deze nutswerken graaft de aannemer een sleuf van ongeveer 1,5 m breed en 1,5 m diep waarin alle nieuwe nutsleidingen een plaats krijgen, voor elektriciteit, water, gas, telefonie en internet.

► Info: www.sint-niklaas.be/grotemarkt 

Plezantstraat
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen