mensen picknick

Picknick Plein Public is terug!

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Na twee jaar corona-alternatieven komt er opnieuw een Picknick Plein Public in het stadspark voor jongeren vanaf 16 jaar, hun leerkrachten en andere sympathisanten.
Social media sharing

Op donderdag 12 mei van 11.30 tot 13.30 uur is het zo ver! Die middag maken we van het stadspark het tofste en duurzaamste picknickplein, en dat doen we samen!

Picknick Plein Public is niet zomaar een picknick: duurzame voeding (dit zowel op ecologisch, economisch als sociaal vlak) en minder afval staan centraal. Wil je de editie van 2019 herbeleven of was je er niet bij en wil je eens zien hoe het toen was? Bekijk ons filmpje.

Zet je op aanwezig op ons Facebookevent en schrijf je vanaf 15 maart hier in. De picknickpakketten kosten 5 EUR per stuk en zijn lekker, gevarieerd en vooral duurzaam.

Bij regenachtig weer of pandemieën vormen we de picknick om tot een take away event en nodigen we jullie uit om de picknick te komen afhalen in het stadspark.

Deze Picknick Plein Public is een initiatief van Broederlijk Delen, Oxfam-Wereldwinkels Sint-Niklaas, Solidagro en de stad Sint-Niklaas.

Bij vragen kan je altijd mailen naar picknickpleinpublicstniklaas@gmail.com 

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen