Watzup aan het werk

Popkoor Watzup viert tiende verjaardag met optredens in zaal Antigone

Het popkoor Watzup bestaat tien jaar en viert dat met twee optredens in het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 februari, met gastoptredens van Kimberly Dhondt en Elie De Prycker.
Social media sharing

In januari 2014 deed Anneke Decavele, coördinator muziek en dans bij de Vrije ateliers, een oproep naar enthousiaste zangers en zangeressen om een popkoor op te starten. Er was meteen veel belangstelling, vooral langs vrouwelijke kant. Watzup was geboren. Dit jaar vieren ze hun jubileum.

Ondertussen bestaat het koor uit gemiddeld 80 leden. Zij brengen bewerkingen van nieuwe en oude  popsongs. Elk jaar, op het einde van februari, treden zij twee keer op in zaal Antigone. Zo ook dit jaar : 1 keer op zaterdagavond 24 februari om 20 uur  en 1 keer op zondagnamiddag 25 februari om 15 uur.

Behalve een 10 tal songs van Watzup, kan je dat weekend ook genieten van Acabella, het 16-koppig a capella-koortje dat in 2015 het levenslicht zag. Verder zijn er ook gastoptredens van Kimberly Dhondt en Elie De Prycker. Een gevarieerd programma dus en voor elk wat wils.

De voorstelling van zondag is reeds helemaal uitverkocht, maar er zijn nog enkele plaatsjes vrij op zaterdagavond. Tickets aan 15 euro zijn te verkrijgen op het secretariaat van de Vrije ateliers of bij de koorleden.

Is generated

Vrije ateliers

Rode Kruisstraat
25
9100
Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen