Coup de Ville

Pré-parcours Coup de Ville van start

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Ontdek in augustus per fiets of te voet een aantal pareltjes in Sint-Niklaas, die gelinkt zijn aan de thema's van Coup de Ville 2020 – Chasing Flowers. Dit pré-parcours loopt tot 30 augustus en is een voorsmaakje van het grote kunstenparcours zelf, dat in september en oktober plaatsvindt in Sint-Niklaas.
Social media sharing

Een brochure met plan, op kindermaat of voor volwassenen met vragen, zoekertjes, weetjes en opdrachten is opgevat als een kwis. Het parcours, volledig in open lucht, leidt je langs reproducties van kunstwerken, bestaande monumenten en natuur. Je kan de brochure gratis verkrijgen bij de Bib, toeristische dienst en tijdens het weekend bij WARP. Wie een formulier invult, maakt kans op verschillende prijzen.

Elke zaterdag- en zondagnamiddagen (13 – 18 uur) kan je terecht in de tuin van WARP voor de zomerbar. Er vinden in het weekend ook verschillende korte balkon- en tuinconcertjes (bij goed weer en telkens om 16 uur) plaats, zowel bij organisator WARP zelf, als op andere locaties in het stadscentrum. Ook hier worden de corona-maatregelen gevolgd.

  • Za 1 aug: Balkon WARP: Emma De Rudder, accordeon
  • Zo 2 aug: WARP: Yanah Wieland, gitaar
  • Za 8 aug: Balkon De Casino: Marijntje Van Damme, zang
  • Zo 9 aug: WARP: Kathelijne / Stijn Van Giel, fagot en trompet
  • Za 15 aug: Balkon Salons voor Schone Kunsten: Tessa Vanderstylen, sax
  • Zo 16 aug: WARP: Esther De Wilde, gitaar
  • Za 22 aug: Balkon Stadhuis: Violen orkest d’Academie Sint-Niklaas
  • Zo 23 aug: WARP: Pieter Matthynssens / Stefanie Van Backlé /Joanna Bailie / Enno Poppe
  • Za 29 aug: Balkon/dak WARP: Wouter d’Haese, cello / Verguts Marleen, zang
  • Zo 30 aug: WARP: Inge Dooms, zang / Johan De Leenheer, piano & nadien:  Poetry Pigeon

Op 22 augustus om 20 uur is er een heus concert van het Nadar-ensemble in de stadsschouwburg. In dit audiovisueel concert draait alles rond ecologie en versmelten natuurelementen, fauna en flora tot klank en beeld.

Het parcours is een initiatief van Kunstenplatform WARP, in samenwerking met de Stad Sint-Niklaas en diverse partners. Op de website van Coup de Ville helpen begeleidende filmpjes je op weg om de oplossingen te vinden. Kunstenplatform WARP, Apostelstraat 20 te Sint-Niklaas, is elke zaterdag en zondag in augustus open van 13 tot 18 uur. De tuin biedt plaats aan max. 50 personen, in een bubbel van 2 tot 4 personen. Na het pré-parcours ontmoeten we je graag op Coup de Ville – Chasing Flowers van 11 september tot 11 oktober.

of: silvie@warp-art.be

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen