Vrouw met mondmasker krijgt vaccin in de bovenarm

QVAX reservelijst opnieuw online voor 3de vaccin of boosterprik

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De QVAX reservelijst is een online lijst waarop je jouw gegevens (bv. naam, adres, rijksregisternummer, contactgegevens …) kan toevoegen en kan aanduiden op welke momenten je beschikbaar bent. Als het vaccinatiecentrum in jouw buurt een dosis van het boostervaccin op overschot heeft, dan krijg je een uitnodiging per mail en sms. Je krijgt dan een half uur de tijd om te bevestigen. Zo niet, vervalt de uitnodiging en zal iemand anders opgeroepen worden. Je kan op een later moment wel gewoon weer aan de beurt komen. Vaccinatiecentrum ’t Bau-Huis werkt vanaf dinsdag 7 december met de QVAX reservelijst.
Social media sharing

Belangrijk om te weten:

  • Stond je ook op de QVAX reservelijst voor je 1ste (en dus ook 2de vaccin)? Dan moet je je opnieuw registreren. Alle data zijn intussen verwijderd uit QVAX.
  • Je kan enkel online inschrijven op QVAX. Is online inschrijven moeilijk voor jou? Maak een afspraak bij een Digipunt in je buurt. Vrijwilligers helpen jou op weg.
  • Net als bij de eerste vaccinatiecampagne wordt de volgorde van vaccinatie bepaald aan de hand van jouw leeftijd. Bijkomend wordt er deze keer ook gekeken naar de datum van jouw laatste prik:
    • Het boostervaccin mag pas gegeven worden vanaf 2 maand na de eerste en enige prik met het vaccin van Johnson & Johnson, 4 maand na de tweede dosis AstraZeneca, en 4 maand na de tweede dosis Moderna of Pfizer.
  • Kreeg je al een uitnodiging voor je boosterprik? Dan kan je niet meer aan bod komen via de reservelijst.
  • Ben je jonger dan 18 jaar? Dan kan je je niet inschrijven op de reservelijst. Het boostervaccin van Pfizer of Moderna is enkel goedgekeurd voor meerderjarigen.

Heb je vragen over QVAX? Bekijk dan de veelgestelde vragen-lijst op www.qvax.be/faq.

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen