vrouw met winkeltasjes

R-Oh-de Loperweekend in stadskern van Sint-Niklaas

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De voorjaarscollecties sieren de winkelrekken. Op zaterdag 13 en zondag 14 maart 2021 vindt het jaarlijkse R-Oh-de loperweekend plaats in de stadskern van Sint-Niklaas. De winkeliers kijken er naar uit jou te mogen ontvangen en rollen daarvoor graag de rode loper voor hun deur uit. De winkels in de stadskern zijn open op zaterdag 13 maart van 10 tot 18 uur. Ook op zondag 14 maart verwelkomen de meeste winkels in de stadskern je graag tussen 14 en 18 uur. Van harte welkom om lokaal te komen winkelen.
Social media sharing

Fleurige lente- en zomercollecties

In de winkels in de stadskern kan je naar hartenlust op zoek gaan naar fijne spullen om je kleerkast of interieur een frisse lentetoets te geven. Want geef toe: we kijken met z’n allen meer dan ooit uit naar de zonnige lente- en zomermaanden.
 

Bewonder het alternatief van de jaarlijkse modeshow

Dit jaar vindt er geen grote modeshow plaats in het midden van de Stationsstraat, maar de handelaars bleven niet bij de pakken zitten en kwamen met een waardig alternatief. Maar liefst 12 handelaars sloegen de handen in elkaar en namen een fantastische modeshow op in het neogotische gedeelte van het stadhuis. Deze modeshow is digitaal te bekijken op de Facebookpagina en website van Ontdek Sint-Niklaas. Ook op de digitale borden in de stadskern zie je de komende weken geregeld deze mooi aangeklede modellen passeren.
 

Gratis koepelparaplu en win één jaar gratis winkelen

Zelfs al zouden de weergoden ons iets slechter gezind zijn, dan nog is er geen reden om dit winkelweekend in het water te laten vallen. Centrummanager Ella Verelst: “Bij aankoop van 50 EUR in de stadskern ontvang je een waardebon. Op vertoon van deze waardebon en je kassaticket krijg je een gratis limited-edition transparante koepelparaplu.” Je kan deze unieke paraplu meteen afhalen in het faciliteitenpand (Stationsstraat 11).

En dat is niet alles: na het R-Oh-de loperweekend wordt uit al deze bonnen een hoofdwinnaar getrokken: deze persoon wint maar liefst één jaar gratis winkelen in Sint-Niklaas. Gedurende 12 maanden zal hij of zij elke maand een KadOhbon ontvangen ter waarde van 100 EUR.

Bovendien geniet je op zaterdag 13 en zondag 14 maart van dubbele Oh-punten. Dat zijn dubbel zoveel concertbonnen, film- of parkeertickets, zwembadbeurten … om van te genieten.

Van harte welkom in de winkels in de stadskern op zaterdag 13 maart van 10 tot 18 uur en zondag 14 maart van 14 tot 18 uur.   

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen