logo rap op stap

Rap op Stap-reiskantoor opent opnieuw de deuren vanaf dinsdag 9 juni

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Nu de coronamaatregelen langzaam beginnen te versoepelen, durven we voorzichtig dromen van een vakantie buiten ons kot. Kriebelt het bij jou ook om eropuit te trekken, maar laat je budget dit niet toe? Ga dan eens langs in het Rap op stap-reiskantoor. Zij openen opnieuw de deuren vanaf 9 juni voor mensen met een beperkt budget.
Social media sharing

Voor een daguitstap, weekend of vakantie

In het Rap op Stap-reiskantoor kan je niet enkel terecht voor een langere vakantie, er is ook een uitgebreid aanbod aan dagtrips of weekendjes weg.

 

Voor wie?

Rap op Stap is het reiskantoor voor wie een kleine portemonnee heeft. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft geen afspraak te maken. Heb je een verhoogde tegemoetkoming, leefloon of zit je in schuldbemiddeling? Of ben je medewerker in een beschutte of sociale werkplaats? Stap dan gewoon het welzijnshuis binnen voor meer info.

 

Contactgegevens en openingsuren

Welzijnshuis, Abingdonstraat 99, 9100 Sint-Niklaas, 0490 56 77 50 (enkel tijdens openingsuren) of 0478 63 92 44 (coördinator)

rapopstap@sint-niklaas.be

 

Maandag: gesloten

Dinsdag: 15 tot 18 uur

Woensdag: 9 tot 12 uur

Donderdag en vrijdag: 13.30 tot 16.30

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen