recyclagepark

Recyclageparken MIWA heropenen met aangepaste werking

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Op dinsdag 7 april heropent afvalintercommunale MIWA vijf van zijn zes recyclageparken. Wie een bezoek wil brengen aan het recyclagepark, wordt gevraagd rekening te houden met een reeks maatregelen en beperkingen.
Social media sharing

Het recyclagepark aan de Vlyminckshoek in Sint-Niklaas blijft tot nader orde gesloten voor zowel particulieren als KMO’s. Omwille van de huidige aanpassingswerken is de oppervlakte van het park momenteel te beperkt, waardoor de veiligheid van de bezoekers en het personeel niet voldoende kan worden gegarandeerd.

De inwoners uit de onmiddellijke omgeving kunnen terecht in de vijf andere parken van MIWA, waaronder het recyclagepark van Nieuwkerken-Waas (Anthonis De Jonghestraat 20a in KMO-zone Heihoek). Je kan er als particulier terecht van dinsdag tot vrijdag, telkens van 13 tot 18 uur, en op zaterdag van 9 tot 16.30 uur.

Hou bij een bezoek rekening met het volgende:

  • Sorteer afval op voorhand thuis.
  • Betalen kan tijdelijk enkel met elektronische betaalmiddelen.
  • Er wordt maar een beperkt aantal bezoekers toegelaten op het recyclagepark, waardoor lange wachttijden kunnen ontstaan.
  • Hou voldoende afstand tot andere personen en wacht geduldig je beurt af aan de containers.

Meer info: www.miwa.be/corona

 

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen