Eigenlostraat

Rioproject Hoogkameren: voorbereidende nutswerken Eigenlostraat vanaf maandag 7 augustus

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Na het bouwverlof werken we verder aan fase 2(B) van de voorbereidende nutswerken van rioproject Hoogkameren. Vanaf maandag 7 augustus starten de nutsmaatschappijen met de aanleg van nieuwe nutsleidingen en het ondergronds brengen van de bovengrondse leidingen in de Eigenlostraat.
Social media sharing

De aannemer werkt tussen de Laarstraat en het reeds vernieuwde kruispunt aan de Hoogkamerstraat richting de spoorweg. De werken in deze fase lopen tot woensdag 20 september.  

Verkeerssituatie 

In Eigenlostraat wordt enkele rijrichting ingevoerd vanaf Houten Schoen, richting Laarstraat. Verkeer richting Houten Schoen wordt vanaf de Laarstraat omgeleid via Laagstraat – Eurolaan en Hoogkamerstraat. Fietsverkeer blijft in beide richtingen mogelijk. 

In de Galgstraat blijft plaatselijk verkeer beurtelings in beide rijrichtingen mogelijk. De werken in de Laarstraat zijn beperkt, waardoor beurtelings verkeer mogelijk blijft.  

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen