Middelburg

Seniorenreis 2019: Middelburg

Het stadsbestuur en de seniorenadviesraad nodigen jou uit op de jaarlijkse seniorenreis op 24 en 26 september bieden we telkens een dagreis aan. Op dinsdag vertrekken we vanuit het centrum, donderdag vanuit de deelgemeenten.
Social media sharing

Programma

- Vertrek om 8 uur op de Grote Markt (centrum) of voor het deelgemeentehuis in Sinaai of Belsele en Ten Bos in Nieuwkerken.

- Boottocht naar Veere met koffie en Bolus (zoet gesuikerd broodje).

- Middagmaal: buffet.

- Geleid stadsbezoek: keuze tussen een korte en een lange route.

- Vrije tijd in Middelburg.

- Avondmaal: koude schotel in feestzaal Breughel (Lochristi).

- Terugkomst rond 21.30 uur.

Verkoop kaarten

Voor de reis van 24 september: dinsdag 27 augustus van 9 tot 12 uur in de vredeszaal van het stadhuis, daarna aan de balie van het stadhuis tijdens de openingsuren.

Voor de reis van 26 september: vanaf dinsdag 27 augustus, 9 uur in de deelgemeentehuizen.

Bij de inschrijving geef je al aan welke wandeling je wenst te doen in de namiddag.

Goed om te weten

Per persoon worden maximum 2 kaarten verkocht. Naam en adres van elke deelnemer worden genoteerd. Breng dus zeker jouw identiteitskaart en eventueel uw kansenpas mee. Als je voor anderen een kaart koopt, breng dan ook hun identiteitskaart en eventueel kansenpas mee. Je kan niet op voorhand reserveren. Er is geen verkoop via telefoon. De reis is voorbehouden voor senioren van groot Sint-Niklaas. Verkochte kaarten worden niet teruggenomen. Aandachtspunten voor maaltijden kunnen besproken worden (vegetarisch, allergieën…) Ook personen met een rolstoel of rollator kunnen mee op deze reis. Een persoonlijke begeleider kan eventueel aansluiten.

Prijs:

28 EUR, 18 EUR voor kansenpashouders.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen