Huisjes RenoseeC

Sint-Niklaas Renoveert: bouwteams geselecteerd, uitvoeringsfase van start!

RenoseeC lanceerde bij de start van het collectief wijkrenovatieproject Sint-Niklaas renoveert een open oproep naar bouwteams (architecten en totaalaannemers). Drie bouwteams werden uiteindelijk geselecteerd door RenoseeC en kunnen nu aan de slag in de wijken om werken uit te voeren.
Social media sharing

RenoseeC lanceerde bij de start van het collectief wijkrenovatieproject in november 2019 een open oproep naar bouwteams (architecten en totaalaannemers). Negen bouwteams schreven zich in voor Sint-Niklaas renoveert. Tussen bouwteams en RenoseeC volgde een private onderhandelingsprocedure waarbij geselecteerd werd op basis van de draagkracht van het bouwteam, relevante referenties, een motiverend schrijven en het lokale karakter van het bouwteam.

Drie bouwteams werden uiteindelijk geselecteerd door RenoseeC en kunnen nu aan de slag in de wijken om werken uit te voeren:

  • EX-IT Architectuur & BVBA Algemene Bouwwerken Van den Bosch-De Keersmaeker;
  • 5³ Architecten & BVBA Bouwondernneming Matthijssens;
  • Archiburo & NV D’EER

Hiernaast werd een alternatief aanbod van groepsaankoop uitgewerkt door RenoseeC voor werken in het kader van vocht, spouwmuurisolatie en glasvervanging. Immers na de wervingsfase was een grote vraag naar deze afzonderlijke maatregelen. De geselecteerde firma’s zijn nu ook reeds aan de slag met het opmaken van offertes en uitvoering van werken:

  • B.V. Dryguard voor vochtwering,
  • BVBA Weemaes voor glasvervanging
  • Verschueren Isolatiewerken (BVBA Klima+ Groep) voor spouwmuurisolatie.

Goede vooruitzichten dus voor Sint-Niklaas renoveert waarbij de ontzorging door de partners voor je renovatiewerken centraal staan!
Eigenaars of verhuurders kunnen zich nog steeds inschrijven voor een volgende begeleidingsfase door RenoseeC.  Je leest er alles over op de projectwebsite www.sint-niklaas.be/renoveert

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen