affiche Sint-Niklaas zomert

Sint-Niklaas zomert

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De coronabesmettingscijfers dalen, de vaccinatiegraad stijgt, de maatregelen versoepelen. Dit brengt perspectief op een fijne zomer in onze stad. Sint-Niklaas kiest bewust nog niet voor grote massa-evenementen, wél voor gezellige en gespreide zomeractiviteiten. Ondanks de onzekerheden over concrete veiligheidsrichtlijnen, ligt er vandaag toch al een verrassend en gevarieerd zomerprogramma op tafel. Benieuwd wat de Sint-Niklase zomer voor jou in petto heeft? Zoete watermeloen, frisse mojito, een retro micro en luchtballonnen? De grafische icoontjes in het zomerbeeld doen jong en oud dromen van een ongedwongen zomer vol verrassingen.
Social media sharing

De terrasjesdagen, op 25, 26 en 27 juni, openen naar goede gewoonte de deur naar de Sint-Niklase zomer.

Na lang en ongeduldig wachten, hebben artiesten meer dan ooit zin om terug voor publiek te spelen. Sint-Niklaas geeft hen deze zomer graag een podium. Of twee of drie of vier.

Naast muziek is er voor elk wat wils geprogrammeerd komende zomer.

Je vindt het volledige zomerprogramma op www.ontdeksintniklaas.be en een handig overzicht in bijlage onderaan deze webpagina.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen