Sinterklaas brengt landjuweel

Sinterklaas brengt het Landjuweelfestival naar zijn naamstad!

Het Landjuweelfestival toont het amateurtoneel in al zijn kwaliteit en diversiteit. Het festival toont een scala van de meest belangwekkende voorstellingen die het voorbije seizoen te zien waren in heel Vlaanderen en Brussel.
Social media sharing

Het Landjuweelfestival is hét evenement van het amateurtheater. Sinds 2016 organiseert vzw OPENDOEK het Landjuweelfestival elk jaar in een andere stad. Dit jaar was Brussel de gaststad.

Niemand minder dan Sinterklaas kondigde op de slotvoorstelling in Brussel heel fier aan dat het 84ste Landjuweelfestival in Sint-Niklaas zal neerstrijken in 2020 van 4 november t.e.m. 8 november. Het Landjuweelfestival toont het amateurtoneel in al zijn kwaliteit en diversiteit. Amateurverenigingen uit heel Vlaanderen en hun fans zakken in die periode naar onze stad af om boeiend, ontroerend, geestig, pakkend theater te brengen.

Aankondiging Sint
De patroonheilige van onze stad onthulde hierbij zijn liefde voor het theater. Hij doet dan ook een oproep aan iedereen van onze stad die talent heeft voor toneel, cabaret, figurentheater, musical, vertellingen, noem maar op… om zijn kans te wagen.
 

Heb je een geschikte voorstelling op stapel staan? Aarzel niet om een evaluatie aan te vragen. En wie weet speel je volgend jaar op het 84ste Landjuweelfestival!

Ondersteuning cultuur en vrije tijd

Grote Markt
45
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen