Clementwijk

Special Olympics Belgium: wielerwedstrijden in nieuw deel Clementwijk tussen 6 en 18 uur

Sint-Niklaas is gaststad voor de 37ste editie van de Nationale Spelen van Special Olympics Belgium, samen met de gemeente Beveren. Van woensdag 29 mei tot en met zaterdag 1 juni vinden op ons grondgebied tal van wedstrijden plaats, waarin de atleten het beste van zichzelf zullen geven.
Social media sharing

Voor de wielerwedstrijden, die plaatsvinden van donderdag 30 mei tot en met zaterdag 1 juni, werd een parcours uitgestippeld in het nieuwe deel van de Clementwijk. Het vertrek en de aankomst liggen in de Louis Francklaan. De route loopt via het Romeplein, Luxemburgstraat, Stockholmplein, Athenestraat, Helsinkiplein, Dublinstraat en Lodewijk De Raetlaan.

De wielerwedstrijden vinden plaats tussen 9 en 17 uur. Tussen 6 en 18 uur is het parcours volledig afgesloten voor het verkeer. Vanuit de organisatie zijn de nodige begeleidende maatregelen getroffen en is signalisatie voorzien.

Omwille van het uitzonderlijk karakter van dit sportevenement rekenen wij graag op uw begrip en medewerking en nodigen wij u tevens uit om de atleten aan te moedigen tijdens de wielerwedstrijden. Want een grootse prestatie verdient een groot publiek!

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen