Ten Bos

Start aanleg Kiss&Ride-strook Ten Bos

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De aanleg van de Kiss&Ride-strook aan het zebrapad van OLV Ten Bos is van start gegaan op 8 augustus. De werken duren tot vrijdag 26 augustus.
Het woonzorgcentrum Populierenhof werd recent vernieuwd in de bocht Turkyen-Pastorijstraat. In de buurt is er een tekort aan parkeermogelijkheden ter hoogte van de basisschool OLV Ten Bos. Daarom leggen we een Kiss&Ride-strook aan vlak aan het zebrapad van OLV Ten Bos in Turkyen.
Social media sharing

Er komen 6 parkeerplaatsen. We maken ook van de gelegenheid gebruik om het fietspad en voetpad volledig te vernieuwen vanaf de Boswegel tot aan de oversteekplaats van de school. Dit dubbelrichting fietspad is momenteel onveilig en te smal. Er komt een enkelrichting fietspad (van Sint-Niklaas richting Nieuwkerken) in beton. Fietsers die richting de Boswegel rijden, kunnen gebruik maken van de paden over het terrein van het woonzorgcentrum of volgen het fietspad aan de kant van de school en steken dan over ter hoogte van de Boswegel. 

Verkeersomleiding

De werken starten op maandag 8 augustus en duren tot vrijdag 26 augustus. Gedurende deze periode moet het verkeer komende uit Sint-Niklaas richting Nieuwkerken rondrijden via de Meesterstraat en de Nieuwkerkenstraat. Omdat de werken in Vijfstraten nog in uitvoering zijn tot eind augustus zal het aantal voertuigen beperkt zijn. Fietsers richting Nieuwkerken kunnen rond de werken fietsen via een obstakelvrije ruimte op de rijbaan. 

Verkeer van Nieuwkerken richting Sint-Niklaas kan de normale weg blijven volgen langs de werken.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen