stadsgesprek iedereen mee

Startvergadering Festival Iedereen Mee

In Sint-Niklaas willen we iedereen mee! In de periode van mei/juni organiseert het stadsbestuur samen met Sint-Niklase verenigingen en organisaties het Festival Iedereen Mee. Samen dragen we een boodschap uit voor meer inclusie, diversiteit en gelijke kansen.
Social media sharing

Wat doen we?

In de periode van 1 juni tot en met 20 juni nodigen we alle Sint-Niklase verenigingen, organisaties, burgerinitiatieven uit om een activiteit te organiseren waarbij inclusie, diversiteit en gelijke kansen de hoofdrol spelen. Het stadsbestuur verzamelen alle activiteiten en bundelen deze in een brede communicatiecampagne.

Hoe werken jullie aan inclusie en gelijke kansen voor elke inwoner? Hoe nemen jullie ‘iedereen mee’?

Waarom doen we dit?

Dit festival is van ons allemaal!  We doen het omdat wij jouw inspanningen als organisaties willen herkennen én erkennen, mensen hopen te inspireren. Samen met jullie willen we bouwen aan een inclusieve stad: een stad zonder uitsluiting waar iedereen kan participeren.

Wil je meer weten?

Zet de startvergadering op dinsdag 20 december om 19.30 uur al in je agenda. We geven je dan meer informatie over het festival, hoe we werken en wat je moet doen om je activiteit in de brochure te krijgen. We nemen ook ruim de tijd om elkaar te leren kennen en samenwerkingen te stimuleren.

Inschrijven voor de startvergadering kan via diversiteit@sint-niklaas.be. Meer info over de locatie volgt nog. Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel graag betrokken worden, dan mag je dit ook laten weten en nemen we jou op in de mailinglijst!

Op deze websitepagina kan je het programma zien van de vorige editie. Kriebelt het al om terug mee te doen aan het festival Iedereen Mee? Bij ons alleszins wel!

Diversiteit

Abingdonstraat
99
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen