Twee deelnemers Compact getuigen voor de micro

Stem op jongerenproject 'Compact' voor ESF-ambassadeur 2020

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Compact is een jongerenproject voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Het project helpt jongeren om hun weg te vinden op de arbeidsmarkt. Dat doen ze met persoonlijke begeleiding en groepsactiviteiten. Het Europees Sociaal Fonds organiseert de wedstrijd Ambassadeur 2020 en 'Compact' doet mee. Stem op dit mooie project en help hen de titel te behalen!
Social media sharing

Ieder jaar verkiest de Vlaamse overheid drie projecten tot ESF-ambassadeur. Die onderscheiding gaat naar organisaties die de arbeidsmarkt versterken met hun uitmuntende werking. Dit jaar is het project Compact van stad Sint-Niklaas genomineerd. Bekijk het verhaal van Compact op de wedstrijdsite. Vind je het een mooi project? Breng dan zeker je stem uit!

 

Over Compact

Compact staat voor de kansen van kwetsbare laaggeschoolde of ongekwalificeerde jongeren die er doorgaans niet in slagen om aansluiting te vinden in het bestaande dienstverleningsaanbod. Maar toch zo veel te bieden hebben!

We doen er alles aan om een goede vertrouwensband op te bouwen. Op die manier spreken we jongeren aan en stimuleren we verandering. Binnen het project ligt de focus op individuele persoonlijke begeleiding in combinatie met groepsactiviteiten. We besteden daarbij extra aandacht aan randproblematieken. We zoeken samen naar een oplossing. Pas daarna werken we verder aan hun zoektocht naar talenten en competenties.

Vanuit het Europees Sociaal Fonds wordt er een wedstrijd georganiseerd om de titel te halen tot Ambassadeur 2020. Nu we drie jaar bezig zijn willen we graag aan deze wedstrijd deel te nemen. Als we deze titel zouden halen zou dat voor het project een enorme erkenning en waardering geven. Maar daarvoor hebben we jullie stem nodig.

Meer info

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen