EDT

T-shirt wedstrijd voor de Europese dag van de talen

De Raad van Europa heeft 26 september ingesteld als de 'Europese Dag van de Talen' waarop de taaldiversiteit van Europa wordt gevierd en het leren van talen wordt gestimuleerd. Allerlei culturele- en taalinstellingen, verenigingen, universiteiten en vooral scholen nemen eraan deel.
Social media sharing

Dit jaar roept stad Sint-Niklaas op aan scholen en jongeren om deel te nemen aan een internationale T-Shirt wedstrijd. Doe mee met je klas of vereniging en wordt de officiële ontwerper van het T-shirt voor de Europese dag van de talen 2020.

Wat zijn de spelregels?

  1. Het ontwerp moet over talen gaan, niet over landen.
  2. Gebruik maximum 3 kleuren
  3. Hou het simpel, ingewikkelde details zijn moeilijker te drukken.
  4. Het formaat van de afbeelding kan maximum 30cm op 30 cm zijn.
  5. Er mag geen materiaal van derden of logo’s in verwerkt worden
  6. Bij deelname geef je toestemming dat het beeld gebruikt mag worden voor promo voor de EDT, wel met vermelding van jouw naam.
  7. De deadline is 31 december 2019

Stuur je inzending in via internationalesamenwerking@sint-niklaas.be wij helpen je verder om je deelname bij de Raad van Europa tot een goed einde te brengen. We reiken ook een lokale prijs uit voor de beste inzending! De winnaar wordt op de Dag van Europa (8 mei 2020) in de bloemetjes gezet.

De winnaar krijgt naast de eer ook 10 T-shirts cadeau!

   

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen