Enkele deelnemers tijdens Babbelonië

Taalproject Babbelonië nog op zoek naar Nederlandstalige deelnemers

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Voor het taalproject Babbelonië kunnen Nederlandstalige deelnemers nog aansluiten om de werking deze zomer mee te ondersteunen.
Social media sharing

De zomer staat voor de deur. Scholen zijn dan gesloten, je kan geen les Nederlands volgen in de zomer. Je kan wel nog Nederlands oefenen. Kinderen en jongeren doen dat met een taalstage of in de OKAN-zomerklas, volwassenen doen dat bij het taalproject Babbelonië. Daar ontmoeten Nederlandstaligen en anderstaligen elkaar. 
Babbelonië zoekt nog Nederlandstaligen die deze zomer mee aansluiten, die het fijn vinden om nieuwe stadsgenoten te leren kennen en meteen ook hun culturele achtergrond. Luisteren en spreken staan op de voorgrond. En enkele keren maken we ook een leuke uitstap. Babbelonië is altijd leerrijk én gezellig. Interesse? Neem dan zeker contact op en sluit aan, je bent meer dan welkom!

Ben je anderstalig? Kan je al een eenvoudig gesprek in het Nederlands voeren? Wil je graag jouw Nederlands oefenen, samen met anderen uit jouw stad? Kom dan zeker langs, ook jij bent heel welkom!

► Wat is Babbelonië?
Je praat in groepjes over alledaagse dingen: kinderen en ouderen, feesten, ziekte en gezondheid, werk... Of je kookt samen, maakt een wandeling, neemt deel aan een buurtfeest, bezoekt een museum... Zo krijgen anderstalige deelnemers  een heel leuke manier aangereikt om Nederlands te oefenen. En je leert er ook nog eens andere mensen mee kennen. 

Babbelonië is gratis, je moet niet inschrijven. Je kiest zelf wanneer je komt.

Je kan hier een video over Babbelonië bekijken.

Planning zomer

Datum

Uur

Wat

Dinsdag 4 juli

9 - 11 uur

Babbelonië praatgroep

Dinsdag 11 juli

19 - ? uur

Bezoek Parkies

Dinsdag 18 juli

9 - 11 uur

Babbelonië praatgroep

Dinsdag 25 juli

10 - 13 uur

Uitstap De Ster

Maandag 21 augustus

19 - 21 uur

Babbelonië praatgroep

Maandag 28 augustus

19 - 21 uur

Babbelonië praatgroep

Contact en informatie: https://avansa-wd.be/activiteiten-in-waas-en-dender/zomer-babbelonie-sint-niklaas

 

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen