avond van de economie 2022

Tiende editie Avond van de Economie met drie nieuwe ondernemersprijzen: nomineer vóór 6 augustus kandidaat-winnaars

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Voor het tiende jaar op rij wordt kwalitatief, vooruitstrevend en gedurfd ondernemerschap uit Sint-Niklaas in de kijker gezet tijdens de Avond van de Economie in oktober. Bij de tiende editie lanceren we drie nieuwe ondernemersprijzen, om toekomstvisie en innovatie te belonen. Nog tot en met zondag 6 augustus kan iedereen een kandidaat nomineren.
Social media sharing

Voor de jubileumeditie van de 'Avond van de Economie' worden de prijzen in een nieuw jasje gestoken. De gekende prijzen starter, horeca, retailer en bedrijf van het jaar maken plaats voor drie nieuwe, inspirerende categorieën. Dit jaar worden ondernemingen gelauwerd in de categorieën Belofte van het jaar, Innovatie van het jaar en Impactmaker van het jaar. Hiermee wil de stad Sint-Niklase ondernemers die toekomstgericht denken en innovatief aan de slag gaan bekronen. 

avond van de economie 2022
Wie sprong er dit jaar bovenuit? Welke ondernemer verdient het meer dan ooit om in de kijker te worden gezet? Wie mag de jury niet over het hoofd zien?
 

Aan de hand van de specifieke beoordelingscriteria per categorie kiest de jury voor elke categorie een winnaar. Op donderdag 19 oktober maakt de stad de winnaars bekend tijdens de Avond van de Economie. 

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen