Een hart voor Waas

Tot 12.000 EUR steun voor lokale projecten

Heeft je wijk nood aan een groene ontmoetingsplek? Wil je vzw activiteiten organiseren om kwetsbare jongeren te ondersteunen? Droomt je sportvereniging van een G-sportwerking? Of heb je een ander idee waarmee je de wereld een beetje beter kan maken voor je streek en je streekgenoten? Blijf er niet mee zitten: pitch het voor 8 november en krijg een financieel duwtje in de rug.
Social media sharing

Tot en met woensdag 8 november 2023 gaat het Streekfonds Oost-Vlaanderen met '#Een hart voor waas' op zoek naar lokale projecten die mensen met elkaar en met de (leef)omgeving verbinden. Wie op een duurzame manier een maatschappelijke nood wil aanpakken in zijn buurt, stad of gemeente kan een project indienen.

Een onafhankelijke jury maakt een keuze uit alle voorstellen. Geselecteerde projecten houden een crowdfundingcampagne via de website van Streekfonds Oost-Vlaanderen. Zo verzamelen ze een groep supporters rond hun projectidee. Het opgehaalde budget wordt verdubbeld door het Streekfonds Oost-Vlaanderen met maximum 6.000 EUR. Wellicht is dat een hefboom die ook jouw lokaal initiatief goed kan gebruiken.

► Meer info: www.streekfondsoostvlaanderen.be/project-indienen-2023-tot-12-000-euro-steun/

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen