mondmaskers verdelen

Uitdelen mondmaskers: doe mee

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Help jij mee om de mondmaskers zo snel mogelijk verdeeld te krijgen in Sint-Niklaas?
Social media sharing

Let op: de oproep voor vrijwilligers is afgelopen. Bedankt aan iedereen die zich heeft aangemeld. Je wordt rechtstreeks gecontacteerd.

Het is ondertussen duidelijk dat het mondmasker een belangrijke rol zal spelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Omdat niet iedereen aan een mondmasker kan geraken, hebben acht steden en gemeenten van het Waasland de handen in elkaar geslagen om al hun inwoners gratis een mondmasker te bezorgen. Er werd een groepsaankoop van mondmaskers gedaan bij Think Pink, dit is de organisatie die zich inzet voor de preventie van en onderzoek naar borstkanker. 80% van de opbrengst van de verkoop van mondmaskers gaat daarbij naar projecten met kankerpatiënten en lokale ziekenhuizen.

In de loop van de week van 18 mei verwacht het stadsbestuur de levering van de mondmaskers. Het stadspersoneel zal alle pakketten klaar maken voor elk huishouden in Sint-Niklaas zodat we zo snel mogelijk alle mondmaskers tot bij de mensen krijgen. Hoe sneller deze pakketten bij de inwoners geraken, hoe beter. Als we de hulp van vrijwilligers inroepen, heeft iedereen zijn/haar mondmasker sneller. 

Wij kunnen jullie hulp gebruiken!

Wij zoeken vrijwilligers die ons willen helpen bij de verdeling van deze mondmaskers. Dit zal wijk per wijk gebeuren en gecoördineerd worden door personeel van het stadsbestuur. De bedoeling is dat vrijwilligers individueel of met hun gezin de mondmaskers verdelen, het is niet de bedoeling om dit in groepsverband te doen. 

Wil jij meehelpen aan de verdeling van de mondmaskers? 

Let op: de oproep voor vrijwilligers is afgelopen. Bedankt aan iedereen die zich heeft aangemeld. Je wordt rechtstreeks gecontacteerd.
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen