't Bau-huis

Vaccinatiecentrum ’t Bau-huis nog open tot en met 1 oktober voor prik tegen coronavirus

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Liet je je nog niet vaccineren tegen het coronavirus en wil je graag een vaccin? Moet je nog een tweede prik met het vaccin inplannen? Dan kan je nog tot en met vrijdag 1 oktober terecht in vaccinatiecentrum 't Bau-huis voor een prik. Daarna sluit het vaccinatiecentrum de deuren.
Social media sharing

Woon je in Sint-Niklaas (en deelgemeenten) of Temse (en deelgemeenten)? Kreeg je nog geen vaccin tegen het coronavirus, en wil je graag een vaccin? Moet je nog een tweede prik voor je coronavaccin inplannen? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij het vaccinatiecentrum om een afspraak in te boeken voor je eerste en tweede vaccin. Dat kan via 03 760 90 10 of vaccinatiecentrum@sint-niklaas.be. Het vaccinatiecentrum is nog open tot en met vrijdag 1 oktober 2021.

Let op! Heb je in het verleden je vaccin expliciet geweigerd en wil je je nu wel laten vaccineren? Dan moet je eerst je weigering intrekken door je vaccinatiecode opnieuw te activeren. Dat doe je in QVAX:

  • Je logt in op qvax.be en maakt een profiel aan, als je dat eerder nog niet hebt gedaan (invullen van je persoons- en contactgegevens).
  • In een volgend scherm zal je een boodschap krijgen dat de vaccinatiecode gedeactiveerd is en dat je die opnieuw kan activeren.
  • Door te klikken op de knop om de vaccinatiecode opnieuw te activeren, trek je je weigering in en kan je je opnieuw als reserve aanbieden op de reservelijst van je vaccinatiecentrum.
  • De helpdesk van het vaccinatiecentrum kan (momenteel) de code niet voor iemand heractiveren, wie geweigerd heeft moet dat zelf doen via QVAX. Ook de huisarts kan de code opnieuw activeren.

Niet zeker of je geweigerd hebt of niet? Je kan dat zelf snel zien:

  • Door in QVAX je profiel te maken of te openen en te zien of je een vraag krijgt om je code opnieuw te activeren.
  • Door in myhealthviewer te kijken of de status van je vaccinatiecode op 'gedeactiveerd' staat.

Alle informatie over jouw coronavaccin en de praktische werking van vaccinatiecentrum 't Bau-huis vind je op www.vaccinatiebauhuis.be.

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen