Vrouw krijgt coronavaccin in bovenarm van persoon met mondmasker in vaccinatiecentrum 't Bau-Huis

Vakantieplannen? Let op je afspraken voor het coronavaccin

Kreeg jij ook een uitnodiging voor je coronavaccin in de brievenbus? Probeer je zeker vrij te maken op de voorgestelde tijdstippen en bevestig dat je komt via de link die op de uitnodiging staat.
Social media sharing

Lukken de voorgestelde momenten echt niet voor jou, bijvoorbeeld omdat je op vakantie bent op het moment van de 2de prik? Dan kan je je afspraken verplaatsen via de link die op de uitnodiging staat. 

Belangrijk!

  • Na het aanmelden krijg je 30 dagen toegang om je tijdsslot te verplaatsen. Zijn er geen tijdssloten vrij? Probeer opnieuw op woensdag of donderdag. Dan komen er meestal nieuwe tijdssloten vrij.
  • De data van beide vaccins zijn gekoppeld aan elkaar. Lukt de datum voor het 2de vaccin niet voor jou? Dan moet je allebei de afspraken verplaatsen.
  • Probeer eerst zelf online je afspraak te verplaatsen. Lukt dit niet? Bel dan pas naar de infolijn van het vaccinatiecentrum (03 760 90 10).

Wil je geen vaccin of ben je al gevaccineerd? Laat dat weten. Zo kunnen we je vaccin aan iemand anders geven. Je ontvangt dan geen nieuwe uitnodigingen meer.

Contact

Vaccinatiecentrum 't Bau-huis

Slachthuisstraat
60
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen