campagnebeeld Sint-Niklaas renoveert

Veel werk op de plank voor de bouwteams van Sint-Niklaas renoveert

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
In het laatste bericht van deze zomer over 'Sint-Niklaas renoveert' konden wij met een zekere fierheid melden dat de bouwteams weldra langs gingen komen bij de vele deelnemers van het project. Nu geven we een stand van zaken over het project met een vooruitblik op 2021.
Social media sharing

Intussen zijn de bouwteams volop aan de slag gegaan om de werken voor de verschillende woningen in kaart te brengen en de prijsvragen in offertes over te maken. Sommige deelnemers bestelden reeds de werken die ze willen uitvoeren in 2021, anderen denken nog na over de toegestuurde offerte en nog een aantal krijgen binnenkort hun offerte in te bus.
De werken werden uitgevoerd volgens het principe van groepsaankoop zoals: het isoleren van spouwmuren, het injecteren van muren tegen vocht of glasvervanging.

Wij konden al 190 deelnemers (!) inschrijven voor de eerste stap, het renovatie advies aan huis in dit collectief wijkrenovatietraject. Dit zijn op zich al mooie resultaten. Het blijft immers belangrijk de correcte informatie mee te geven aan bouwheren voor het begin van de werken.

Ondanks corona en de bijhorende onzekerheid voor vele mensen, blijven de partners van het project ambitieus en zich hard inzetten in de begeleiding van jouw werken en het welslagen van jouw renovatieproject.

2021 zal nog meer het jaar van de verandering in jouw woning worden door uitvoering van werken met Sint-Niklaas renoveert !

Lees hier meer over de werking van RenoseeC en Sint-Niklaas renoveert in het artikel van Bond Beter Leefmilieu!

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen