Recyclagepark Vlyminckshoek

Vernieuwd recyclagepark Vlyminckshoek opent de deuren op dinsdag 2 juni

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Op dinsdag 2 juni heropent het recyclagepark aan Vlyminckshoek. De afgelopen maanden werd het park grondig vernieuwd en omgebouwd tot een diftar-recyclagepark.
Social media sharing

Verdubbeling oppervlakte
Om het groeiende aantal bezoekers te kunnen blijven ontvangen, werd het recyclagepark aan de hoofdzetel behoorlijk uitgebreid en gemoderniseerd. Er is ook veel aandacht besteed aan de mobiliteit op en rondom het recyclagepark. Zo zorgen de parkeerstroken voor een vlotte circulatie en meer gebruikscomfort voor de bezoekers.

Diftar-park
Net als op de vijf andere recyclageparken van MIWA, is ook dit park nu uitgerust met een aparte zone met weegbrug voor de betalende afvalfracties. Wie tuinafval, hout, steenpuin, bouw- en sloopafval en grofvuil aanbiedt, betaalt op basis van het afgeleverde gewicht.
Alle zes recyclageparken zijn toegankelijk voor alle inwoners van Midden-Waasland door middel van hun identiteitskaart.

Nog steeds aangepaste dienstverlening
Omwille van de geldende hygiënemaatregelen n.a.v. het coronavirus kan er op de betalende zone enkel elektronisch worden betaald. 
Asbesthoudende materialen worden tijdelijk niet aanvaard, zoals de bevoegde minister onlangs besloot. Wel worden vanaf 2 juni opnieuw composteerartikelen verkocht.

De komende weken wordt de toegang tot het park nog elektronisch geregeld, zodat er slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd zal worden toegelaten. We vragen daarom nog steeds aan bezoekers om een bezoek aan het recyclagepark uit te stellen indien niet dringend.

Contactgegevens
Vlyminckshoek 12
9100 Sint-Niklaas
Tel 03 776 72 50
E-mail: info@miwa.be

Openingsuren
Dinsdag - Vrijdag: 
13 - 18 uur
Zaterdag:
9 - 16.30 uur 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen