Ronde van Vlaanderen

Vlaanderens Mooiste passeert in Sint-Niklaas: doortocht Ronde van Vlaanderen op paaszondag 31 maart (verkeersmaatregelen)

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De absolute wielerhoogdag van zondag 31 maart, met de Ronde van Vlaanderen, is ook in Sint-Niklaas te beleven! Tussen 10.30 en 11 uur passeert Vlaanderens Mooiste door het Sint-Niklase stadscentrum, met een doortocht langs onder meer de Parklaan en de Grote Markt.
Social media sharing

De Ronde van Vlaanderen brengt heel Vlaanderen in beweging. Dit groots wielerfeest vindt dit jaar plaats op zondag 31 maart. Het parcours van De Ronde loopt opnieuw door onze stad. Inwoners kunnen de doortocht van de renners live van op de eerste rij beleven tussen 10.30 en 11 uur.

Verkeersmaatregelen

Alle verkeersmaatregelen die genomen worden voor de doortocht van de Ronde van Vlaanderen vind je terug in onderstaande bewonersbrief, die bedeeld werd in alle straten langs het parcours. 

Parkeren in de stadskern
De parking onder de Grote Markt en de parking Schouwburgplein zijn afgesloten op zondag 31 maart vanaf 5 uur tot 13.30 uur. De andere centrum- en pleinparkings (o.a. Hendrik Heymanplein, Zwijgershoek, Westerplein, Kroonmolenplein en Kokkelbeekplein) blijven beschikbaar. De parking aan Sinbad blijft bereikbaar langs de kant Koningin Astridlaan (N70) tot 9.30 uur en terug na de passage van de renners voorzien rond 11.30 uur.
 

Openbaar vervoer
Het busstation op het Stationsplein blijft actief voor de reguliere lijnvoeringen. Het busstation op de Grote Markt is niet bereikbaar en wordt niet aangedaan. Op www.delijn.be kan u via de routeplanner, de halte-pagina’s en de lijnen-pagina’s de eventuele tijdelijke hinder op uw route bekijken.

 
VIP-arrangement

Beleef de Ronde van Vlaanderen vanop de eerste rij. Bestel een VIP-ticket en je wordt vanuit Sint-Niklaas rechtstreeks met de bus naar de VIP-loge in Oudenaarde gebracht en terug. Zeker de moeite waard om dit wielerfeest eens op een andere manier te bleven.

Meer info en tickets 

 
Is generated

Evenementen en plechtigheden

Grote Markt
1
9100
Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen