Vrouw ontvangt het coronavaccin

Vrijwillig aanmelden voor 2de boosterprik na Johnson-vaccin

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Kreeg je een Johnson-vaccin / Janssen-vaccin én al een boosterprik? Dan kan je je - minstens 3 maanden na de boosterprik - vrijwillig aanmelden voor een 2de boosterprik. Maak daarvoor een afspraak via het formulier op deze webpagina.
Social media sharing

Een 2de boosterprik voor mensen die initieel het Johnson-vaccin / Janssen-vaccin kregen, is op vrijwillige basis. Het Europese Geneesmiddelenagentschap (EMA) keurde de toediening van één enkele dosis met het Johnson-vaccin / Janssen-vaccin goed als basisvaccinatie, net als één booster met het Janssen-, Pfizer-en Moderna-vaccin (voor 18 jaar en ouder). Het EMA keurde de toediening van een tweede dosis met een mRNA-vaccin, nog niet goed. Er wordt hier dan ook voorlopig gesproken van ​​‘off-label’- gebruik.

De vaccinatie is gratis.

Meer informatie & veelgestelde vragen over de 2de boosterprik vind je op laatjevaccineren.be

 

 

Maak een afspraak

In onderstaand formulier geef je je voorkeurmoment voor vaccinatie door. Je krijgt dan via e-mail een uitnodiging.

Naam

Contactgegevens

Geef de mogelijke momenten door

Wij gebruiken je gegevens enkel voor de verwerking van je aanvraag of dossier. Meer info over hoe we omgaan met privacy vind je op onze privacypagina.
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen