Watermolendreef

Watermolendreef: vernieuwing van de nutsleidingen vanaf donderdag 17 januari met invoering enkele rijrichting

Op donderdag 17 januari gaan in de Watermolendreef werken van start voor het vernieuwen van de nutsleidingen (water, gas, elektriciteit en kabel). De aannemer gaat van start langs de kant met de pare huisnummers, te beginnen vanaf de Plezantstraat.
Social media sharing

Hij werkt daarbij in een open sleuf die geleidelijk opschuift richting Watermolenstraat. Ter hoogte van het chalet aan het sportcentrum Puyenbeke keert hij terug langs de andere kant van de straat richting Plezantstraat.

Tijdens de werken geldt in de Watermolendreef enkele rijrichting, in de richting van de Plezantstraat. In de werfzone waar de aannemer effectief aan het werk is wordt telkens parkeerverbod opgelegd.

Tegen Pasen (zondag 21 april) zal de aannemer de sleufwerken afronden. Daarna volgen nog de huisaansluitingen, woning per woning. Deze planning is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden en van onverwachte technische problemen.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen