Tinel

Wegeniswerken verkeersveiligheid en -leefbaarheid schoolomgeving Tinel

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Als scholenstad hecht Sint-Niklaas veel belang aan de verkeersveiligheid en verkeersleefbaarheid van schoolomgevingen. Daarom werd voor de schoolomgeving rondom de school Tinel, museum Tinel en de bibliotheek van Sinaai een plan opgemaakt waarbij de schoolomgeving en de voortuin van het museum worden aangepakt.
Social media sharing

Op maandag 19 juni start de heraanleg van de voortuin van het museum. Hier wordt ingezet op meer beleving en gezelligheid door het plaatsen van zitelementen en kwalitatieve groenaanleg. Deze werken zullen geen hinder met zich meebrengen.

Op woensdag 5 juli starten de wegeniswerken. We leggen 2 wegversmallingen aan op het begin en het einde van de schoolomgeving. De aanwezigheid van de parkings zorgt voor onveilige situaties voor schoolverkeer door manoeuvrerend verkeer. Daarom vormen we de parkings binnen de schoolomgeving om naar een voetpad en groenaanleg.
Deze werken voeren we pas uit tijdens de vakantie, om hinder voor het schoolverkeer te vermijden. De werken vinden plaats van 5 juli tot het bouwverlof op 16 juli. Lokale hinder is mogelijk, maar alle verkeer kan steeds langs de werfzone passeren.

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen