Beeld van een klant op de donderdagse markt

Wekelijkse markt gaat zomer in met Reynaertactie

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Op donderdag 6 juli is er opnieuw een fijne marktactie, die dit keer in het teken staat van Reynaert de vos.
Social media sharing

De donderdagse markt van 6 juli vindt plaats op het Hendrik Heymanplein, door de start van de zomerkermis op de Grote Markt. Voor de vele trouwe bezoekers van de wekelijkse markt houden de marktkramers en de stad die donderdag opnieuw een marktactie.
Bezoekers maken bij een aankoop aan één van de vele mooie marktkramen kans op een leuke prijs. Zo zijn er heel wat marktbonnen te winnen. En wie de hoofdprijs in de wacht sleept, mag in september zelfs met twee naar het geweldige openluchtspektakel ‘R de musical’.
Op deze donderdagse markt zal Reynaert de vos uiteraard óók aanwezig zijn, in reuzegroot formaat zelfs. De sluwe vos wordt vergezeld door andere personages uit het dierenepos. Het wordt dus een beestige markt!

Bezoekers maken kans op één van de prijzen door het deelnameformulier in te vullen en tijdens de markt binnen te brengen aan de infostand. Dat deelnameformulier delen marktkramers na een aankoop uit. De infostand bevindt zich aan de ingang van de parking op het Hendrik Heymanplein tegenover de Bib.

Marktleider

Grote Markt
45
9100
Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen