2 dames in belevingscentrum

Welkom in het belevingscentrum ‘Stad van morgen’

Eén van de oudste gebouwen op de Grote Markt kreeg recent een nieuw leven. Het Landhuis werd grondig gerenoveerd. Je vindt er vandaag een horecazaak en enkele andere ondernemingen. Op het gelijkvloers presenteren wij ‘de stad van morgen’ in een belevingscentrum. Je kan er op een interactieve en speelse manier het nieuwe Sint-Niklaas komen ontdekken.
Social media sharing

De blikvanger is een maquette van de nieuwe Grote Markt. Daar kan je luisteren naar de plannen en kijken naar beelden van onze Grote Markt: gisteren, vandaag en morgen. Niet te missen dus!

In het belevingscentrum tonen we je ook onze andere grote stadsvernieuwingsprojecten. Zo maken we van Sint-Niklaas in snel tempo een toonaangevende en aantrekkelijke centrumstad. Je ontdekt er onder andere de Grote Markt, het Hendrik Heymanplein, de winkelwandellus, sportkringpark met het zwembad De Watermolen, Cocon en Project 33.

Ten slotte krijg je in het belevingscentrum ook regelmatig nieuwe info over belangrijke stappen in de uitvoering van de grote projecten en verneem je wanneer we een publieksmoment organiseren.

Belevingscentrum ‘Stad van morgen’

Grote Markt
43
9100
Sint-Niklaas
bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen