Wereldmoppenkalender voor het goed doel

Wereldmoppenkalender voor het goede doel

Het Internationaal Comité Vzw en Het Rode Kruis Opvangcentrum maakten met de ondersteuning van de stad Sint-Niklaas een wereldmoppenkalender. De opbrengst van de verkoop van de kalender gaat naar de ondersteuning van de organisatie van jeugdkampen en speelpleinwerkingen voor kwetsbare jongeren.
Social media sharing

Wereldmoppenkalender voor het goede doel

De wereldmoppenkalender verzamelt moppen en weetjes over humor uit de hele wereld. Striptekenaar Dirk Van Der Auwera maakte illustraties bij de moppen. 

De moppen in de kalender werden ingezonden door inwoners van Sint-Niklaas en omstreken. In de kalender vind je terug welke herkomst de ingestuurde mopjes hebben. De initiatiefnemers willen zo op een positieve en respectvolle manier de superdiversiteit in onze stad weergeven.

De kalender kost 10 Euro. Wil je het goede doel ondersteunen en 2021 met een glimlach starten?

  • Bestel de kalender via volgende link en haal hem af in 1 in één van de afhaal - of verkooppunten in Sint-Niklaas centrum:  Bestelformulier Moppenkalender (google.com)
  • Stuur een mail naar integratie.ocwestakkers@rodekruis.be en haal hem daarna af te halen aan het onthaal van het Rode Kruis Opvangcentrum Westakkers, Grote Baan 111, 9100 Sint-Niklaas. In dat geval graag cash en gepast betalen.
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen