picknick plein public

Wereldtoekomstdag krijgt nieuwe invulling

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De organisatoren van de Autoloze schooldag en Picknick Plein Publiek werken aan een nieuwe invulling van het concept.
Ze zijn op zoek naar creatieve talenten die een beeld willen maken om de campagne van de nieuwe Wereldtoekomstweek bekend te maken!
Social media sharing

Al twee jaar op rij vond er een Picknick Plein Public plaats. Deze activiteit in de middagpauze werd aangeboden door Broederlijk Delen, Oxfam-Wereldwinkels Sint-Niklaas, Solidagro, Welzijnszorg Oost-Vlaanderen, Odisee Hogeschool en de stad Sint-Niklaas. Dit kaderde samen met de autoloze schooldag binnen de Wereldtoekomstdag. Picknick Plein Public is niet zomaar een picknick. Ongelijkheid, duurzaamheid, solidariteit en voedselverspilling staan centraal. Je kan er al picknickend je blik op de wereld richten en genieten van animatie en muziek. 

De organisatoren werken nu volop aan een vernieuwde Autoloze schooldag/Picknick Plein Public/Wereldtoekomstweek 2020.

Voor de affiche zijn ze op zoek naar dé afbeelding, foto, collage, tekening,...binnen het thema duurzaamheid.

De winnende afbeelding zal worden gebruikt voor de 3 affiches (Autoloze schooldag, Picknick Plein Public en Wereldtoekomstweek) en overal in de stad en op onze scholen te zien zijn. 

Alle scholen in Sint-Niklaas mogen deelnemen.

Deadline is 25/10/2019.

Inzendingen mogen naar:

Evelien Cruypland Plezantstraat 135 – 9100 Sint-Niklaas (Scholengemeenschap) evelien.cruyplandt@energiecoachsintniklaas.be

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen