Ankerstraat

Werken in Ankerstraat/Klein-Hulststraat/Truweelstraat starten één dag later

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
De Ankerstraat, Klein-Hulststraat en Truweelstraat worden omgevormd tot fietsstraten. De werken starten op woensdag 26 augustus, één dag later dan oorspronkelijk voorzien.
Social media sharing

In de Klein-Hulststraat en de Truweelstraat wordt een nieuwe toplaag aangelegd (in rode asfalt). In de Ankerstraat komt een fietsstraatlogo ter hoogte van de Zamanstraat. Op woensdag 26 augustus wordt het oude asfalt  afgefreesd. Op donderdag 27 augustus wordt er geasfalteerd, op vrijdag 28 augustus wordt de belijning aangebracht.

Er is plaatselijk verkeer mogelijk over de afgefreesde asfaltlaag (snelheidsbeperking van 30km/u). Tijdens de asfalteringswerken en de belijningswerken is er geen verkeer mogelijk. Er mogen geen geparkeerde voertuigen staan tijdens de volledige werkperiode.

Gedurende de werken worden de Antwerpse Steenweg en de Lamstraat doodlopend (thv kruispunt Lamstraat/Antwerpse Steenweg/Klein Hulststraat) en wordt de Papenakkerstraat dubbelrichting (kruispunt Ankerstraat blijft open). Het kruispunt Ankerstraat/Regentiestraat blijft open, verkeer vanuit de Ankerstraat/Papenakkerstraat kan via de Regentiestraat wegrijden.

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen