Dendermondse Steenweg

Werken Dendermondse Steenweg gestart op maandag 23 januari

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Op maandag 23 januari startten de werken aan de Dendermondse Steenweg. Deze week vinden er herstellingswerken plaats aan de brug onder de E17. Op maandag 30 januari starten de wegenwerken vanaf het kruispunt Kettermuitstraat tot aan de tweede inrit naar het Industriepark-West.
Social media sharing

De fiets- en voetpaden in de Dendermondse Steenweg zijn verouderd en worden daarom opnieuw aangelegd. We verhogen ook het kruispunt met de Kapelstraat en passen de verkeersgeleiding aan het kruispunt met de Kettermuitstraat aan. De werken verlopen in 5 fases. 
Maandag 23 januari start de aannemer eerst met herstellingswerken aan de brug onder de E17. Op 30 januari starten de wegenwerken met fase D1, meteen gevolgd door fase D5. Deze fases duren tot eind maart. 

Meer informatie over de verdere fasering en de plannen van de werken kan je terugvinden  
de projectpagina.

Bereikbaarheid 

Tijdens de volledige duurtijd van de werken wordt doorgaand verkeer in beide rijrichtingen omgeleid via N41 en N70. Plaatselijk verkeer in de Dendermondse Steenweg blijft mogelijk. Huizen en handelszaken blijven maximaal bereikbaar. Enkel tijdens de aanleg en uithardingsperiode zijn opritten binnen de fase waarin de aannemer werkt mogelijk enkele dagen niet bereikbaar. De aannemer brengt bewoners daar tijdig van op de hoogte. 

Fietsers, met de fiets aan de hand, kunnen steeds langs de werken. De aannemer voorziet een doorgang van minimum 1,5 meter. 

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen