Kleibeekstraat

Werken Kleibeekstraat - Plezantstraat

Van 4 tot 28 augustus voert een aannemer werken uit op de N403 Kleibeekstraat - Plezantstraat. Daarbij zal de fundering en het wegdek vernieuwd worden om het rijcomfort en de veiligheid te verbeteren.
Social media sharing

De werkzone zal zich bevinden tussen Kleibeekstraat 49 en Plezantstraat 397, in beide rijrichtingen van de weg.

 

Tijdens de werken zal het verkeer richting Stekene steeds zijn weg kunnen vervolgen langs de N403. Het verkeer richting centrum Sint-Niklaas zal worden omgeleid via de Hoge Bokstraat. Om dit te realiseren zal de aannemer in 2 fases werken. 

De eerste fase van 4 tot 16 augustus zal het rijvak richting centrum omvatten. Gedurende deze fase zal de Heistraat bereikbaar blijven. Het verkeer richting centrum vanuit de Heistraat zal moeten omrijden.

In de tweede fase vanaf 17 augustus tot het einde van de werken, zal het rijvak richting Stekene worden aangepakt. Op dat moment wordt de aansluiting van de Heistraat afgesloten en zal al het verkeer van en naar de Heistraat worden omgeleid.

 

Tijdens de werken zullen de fietsers en voetgangers langs de werfzone worden geleid. De aannemer voorziet ook om de afvalbakken te verplaatsen zodat de ophaaldiensten hun werk kunnen doen.

Bovenvermelde data zijn onderhevig aan de weersomstandigheden.

 

 

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen