Kaart afgesloten wegen

Westelijk gedeelte stadsring afgesloten vanaf maandag 30 september

Het westelijke gedeelte van de stadsring is vanaf maandag 30 september volledig afgesloten. Het Agentschap Wegen en Verkeer voert herstellingswerken uit op de N41 en op de Leon Scheerderslaan/Guido Gezellelaan (R42) in Sint-Niklaas. De aannemer vernieuwt in totaal 2,5 km asfaltverharding om het rijcomfort te verbeteren. Het verkeer wordt omgeleid in de beide richtingen. De werken duren twee weken.
Social media sharing

Wat houden de werken in?
De aannemer vernieuwt het stuk asfalt van de N41 van de Heimolenstraat tot voor de rotonde met de Tuinlaan (westelijke tangent) in Sint-Niklaas. Daarnaast wordt de Leon Scheerderslaan/Guido Gezellelaan (R42) heraangelegd tussen de rotonde met de Hoge Bokstraat (westelijke tangent) en de Plezantstaat (N403). Om het rijcomfort te verbeteren wordt een nieuwe onderlaag en toplaag gelegd. De werken duren in totaal twee weken. Deze timing hangt af van de weersomstandigheden. De werken starten voor de ochendspits op maandag 30 september 2019.

Verkeerssituatie
De rijweg wordt volledig afgesloten. Om de hinder te beperken worden beide wegvakken tegelijkertijd aangepakt. Het verkeer rijdt om via E17 Sint-Niklaas-centrum, de N16, N70 naar de Singel (R42) en de Plezantstraat (N403) in de beide richtingen. Syntra Midden-Vlaanderen is bereikbaar via Steenweg Hulst-Lessen en de Heimolenstraat. De fietsers rijden langs de werfzone. 

 

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen