Wijnveld

Wijnveld: afgesloten voor aanleg verkeersdrempel ter hoogte van Wijnveld 253 (basisschool Het Wijntje)

Van dinsdag 6 tot vrijdag 23 augustus wordt een nieuwe verkeersdrempel ter hoogte van Wijnveld 253 (basisschool Het Wijntje) aangelegd. Gelijktijdig gebeuren er aanpassingen aan de voet- en fietspaden. Door deze werken wordt de straat afgesloten ter hoogte van de werfzone voor doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk in beide richtingen tot aan de werf. Fietsers en voetgangers krijgen steeds vrije doorgang.
Social media sharing

De werken bestaan uit het aanbrengen van prefab drempelelementen. Deze moeten twee weken uitharden. Tijdens deze uithardingsperiode mag er niet over deze elementen gereden worden om beschadiging te vermijden. Nadien wordt er asfalt tussen de drempelelementen gelegd. In de bijlage onderaan de pagina zie je de nieuwe omgeving.

De wegomleiding, die wordt voorzien, gaat in beide richtingen vanaf Dries Sinaai via Puivelde, Hoge Bokstraat, Westelijke Tangent en N70 tot aan het kruispunt Duizend Appels (zie plan onderaan de pagina).

De uitvoering van de werken is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.

De nieuwe omgeving en omleiding

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen