Wil je graag meewerken aan 'R de musical'?

Wil je graag meewerken aan 'R de musical'?

Je bekijkt een gearchiveerde pagina. Het is mogelijk dat deze info niet meer up to date is.
Wie graag achter de schermen wil meewerken aan het opwindende openluchtspektakel 'R de musical' kan zich engageren als vrijwilliger. De organisatie houdt in juli en augustus twee infomomenten voor kandidaat-medewerkers.
Social media sharing

Het spektakel 'R de musical' vindt plaats in september op de SVK-site in Sint-Niklaas. Daar komt een overdekte tribune met liefst duizend zitplaatsen. Er zijn zes opvoeringen gepland. En spektakelrijk wordt het ongetwijfeld, met meer dan zeventig acteurs en actrices op het podium, ondersteund door enkele tientallen medewerkers achter de schermen. 

Om van 'R de musical' een onvergetelijk evenement te maken, is het organisatieteam onder leiding van de ervaren theatermakers Bart Picavet, Joost Van den Branden en Stefan Van Guyse nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. "We zoeken mensen met verschillende vaardigheden en interesses, die op diverse posities kunnen worden ingezet. Zij spelen een essentiële rol  bij het realiseren van deze ambitieuze productie. Of je nu ervaring hebt in het theater of gewoon gepassioneerd bent, we nodigen iedereen uit om deel te nemen", klinkt het. Als vrijwilliger krijg je de kans om achter de schermen mee te werken aan deze unieke productie, onder meer bij decorbouw, kostuums, onthaal, belichting, geluidstechniek, make-up of promotie. 

Voor geïnteresseerde medewerkers zal er begin juli en begin augustus een infomoment worden georganiseerd. Wie interesse heeft, kan zich aanmelden via info@rdemusical.be

►► Info: www.rdemusical.be 

bestuur cultuur documenten fiets geld gezondheidszorg leren mobiliteit natuur opvang veiligheid waarschuwing werken werkenopafspraak wonen