jaarmarkt

Winterjaarmarkt uitzonderlijk op parking stedelijk sportcentrum Puyenbeke

Op maandag 2 december 2019 vindt naar jaarlijkse gewoonte de paardenkeuring plaats in Sint-Niklaas. Traditioneel gaat deze winterjaarmarkt door op de Grote Markt. Omwille van veiligheidsredenen kan de jaarmarkt uitzonderlijk niet doorgaan op deze locatie. Daarom werd beslist de jaarmarkt dit jaar te verplaatsen naar de parking van het stedelijk sportcentrum Puyenbeke.
Social media sharing

Bezoekers kunnen vanaf 10 uur terecht op de parking van het stedelijk sportcentrum Puyenbeke om het keuren van de paarden te volgen. Er zullen twee ringen voorzien worden voor het lopen van de paarden.

Let op: de overige ruimte op de parking en de parking aan de straatkant naast de Chalet wordt gebruikt voor de organisatie, het stallen van de paarden en het parkeren van de vrachtwagens van de deelnemers. Voor buurtbewoners, het personeel van de nabijgelegen school en bezoekers zijn op deze dag geen parkeerplaatsen beschikbaar. Hou hier dus zeker rekening mee bij het plannen van jouw bezoek!

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen