Festival van de Verdraagzaamheid

Word partner van het Festival van de Verdraagzaamheid

Binnen enkele maanden gaan we van start. Dan vindt in Sint-Niklaas van 20 maart tot 4 april 2020 opnieuw het Festival van de Verdraagzaamheid plaats. Een festival waarmee we onmiskenbaar etaleren dat in onze stad geen plaats is voor racisme en discriminatie. Dat Sint-Niklaas een diverse samenleving is met respect en gelijke kansen voor iedereen. Toon onbetwistbaar dat ook jij dat vindt.
Social media sharing

Verschillende manieren om mee te werken

Verschillende organisaties, verenigingen, stadsdiensten en burgerinitiatieven engageren zich reeds om tussen 20 maart en 4 april 2020 met een activiteit verdraagzaamheid onder de aandacht te brengen.  Word ook partner van ons Festival van de Verdraagzaamheid. We willen als stad het draagvlak voor een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt nog vergroten.

Er zijn verschillende manier om partner te worden en mee te werken aan het Festival van de Verdraagzaamheid:

- Zet zelf of samen met je klas, school, organisatie of vereniging een activiteit op het programma.

- Laat onze boodschap nog luider klinken door brochures, affiches en buttons te verspreiden in je vereniging, op school, bij jou thuis,..

- Neem als festivalganger van de verdraagzaamheid zelf deel aan de activiteiten van 20 maart tot en met 4 april 2020.

- Help mee door jouw lokaal ter beschikking te stellen, in te staan voor de catering, jouw talent vrijwillig in te zetten voor een activiteit.

Wil jij op een of andere manier meewerken aan het festival van de verdraagzaamheid,  stuur dan een e-mail naar diversiteit@sint-niklaas.be of telefoneer 03 778 61 66.

bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen