Coronasubsidie voor publieksactiviteiten

De coronacrisis heeft een zware weerslag gehad op de culturele- en vrijetijdssector en de evenementensector, die samen gebruik maken van het openbaar domein in onze stad en initiatieven opzetten om de sociale cohesie te versterken.

Met deze coronasubsidie wil stad Sint-Niklaas publieksactiviteiten stimuleren en deze een financiële ondersteuning verlenen om aan de verstrengde veiligheidsmaatregelen te kunnen voldoen. Een jury beoordeelt deze projecten op basis van het subsidiereglement en legt een voorstel tot subsidieverlening voor aan het college van burgemeester en schepenen. De jury bestaat uit ambtenaren van de diensten sport, jeugd, cultuur, evenementen en welzijn.

Je kan een aanvraag indienen voor projecten die plaats vinden ten laatste op 30 september 2021. Je moet je aanvraag dan ten laatste op 1 september 2021 indienen.

Deze subsidie kan niet gecumuleerd worden met de reguliere subsidie voor evenementen. Als je twijfelt welke subsidieaanvraag je best indient, kan je contact opnemen met team evenementen en plechtigheden.

Contact

Evenementen en plechtigheden

Grote Markt
45
9100
Sint-Niklaas
bestuurcultuurdocumentenfietsgeldgezondheidszorglerenmobiliteitnatuuropvangveiligheidwaarschuwingwerkenwerkenopafspraakwonen