Dakisolatieproject "Met gemak isolatie onder elk dak"

Is het dak van uw woning nog niet geïsoleerd? Weet u bovendien niet hoe eraan te beginnen of wie om raad te vragen? Twijfel dan niet langer en schrijf u in voor het dakisolatieproject "Met gemak isolatie onder elk dak"!

Met het project slaan de Energiesnoeiers van Den Azalee en de stad de handen in elkaar om gedurende vier jaar jaarlijks 100 extra gezinnen over de streep te trekken, door hen te begeleiden bij het isoleren van het dak van hun woning.

Het dakisolatieproject stap voor stap:

1) Geef uw naam op als geïnteresseerde, via het onderstaand formulier op de website.

2) Ontvang een gratis huisbezoek van de Energiesnoeiers. Zij gaan na of uw dak geschikt is om te isoleren en verschaffen de nodige uitleg omtrent de bijhorende voordelen en tegemoetkomingen.

3) Ontvang een offerte op maat. De Energiesnoeiers vragen een offerte op bij een lokale aannemer uit de pool. Onderscheid tussen isolatiewerken langs de binnenzijde en isolatiewerken langs de buitenzijde van de woning. Ook offerte mogelijk voor ontruiming van zolder en stockeren van de goederen tijdens de werken.

4) Opvolging van het dossier. Ondertekening van de offerte resulteert in een deskundige uitvoering van de werken door de aangestelde aannemer binnen een vooraf vastgelegde termijn. De Energiesnoeiers worden op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de werken en kunnen instaan voor de bijhorende premieaanvragen indien u dit wenst.

De voordelen van dakisolatie nog eens op een rijtje:

 • Verhoogd woonconfort:
  Een vakkundig geïsoleerd dak staat garant voor minder temperatuursschommelingen in de leefruimtes, zowel in de winter als in de zomer. Aangenamer wonen dus, het ganse jaar door!
 • Goedkopere energiefactuur:
  Een geïsoleerd dak kan het energieverbruik met 30% doen dalen. Goed voor de portemonnee, en dit effect blijft, jaar na jaar!
 • Een rendabele investering:
  Tal van ondersteuningen gelden nu nog: de goedkope Vlaamse Energielening (renteloos vanaf 1 januari 2016 voor alle inwoners van Sint-Niklaas), de premie van de netbeheerder Eandis, de stedelijke premie voor duurzaam renoveren, ... Maak er gebruik van nu het nog kan!
 • Goed voor het klimaat:
  Met zijn allen minder energie verbruiken gaat de klimaatopwarming tegen. Sint-Niklaas onderschrijft de Vlaamse doelstelling en wil de daken van alle woningen geïsoleerd zien tegen 2020. Geen tijd meer om te treuzelen dus!

 Meer info vindt u in de folder onderaan deze pagina, of via duurzaamheid@sint-niklaas.be !

Nieuws Teasers: 

Met gemak ook isolatie onder mijn dak. Ja, ik schrijf in!

Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
info@sint-niklaas.be
Tel.: +32 (0)3 778 30 00

Facebook Twitter